5 Haziran 2015 Cuma

My unfortunate boyfriend-Benim şansız sevgilim

Gönderen Unknown zaman: 08:35


Dizinin başrollerini "Full House2" ve "My girlfriend is a Gumiho"dan tanıdığımız No Min Woo(Yoon Tae Woon) ve "Bride of century" dizisinden Yan Jin Sung(Yoo Ji Na) oynuyor. 

Yoon Tae Woon küçükken trafik kazasında anne ve babasını kaybetmişdir. Tüm merakı çiçeklerle ilgilenmektir. Birde çoçuk kadar saftır. Annesinin çiçieklerle dolu evinde yaşıyor. 




 Ve de hiç yalan söyleye bilmiyor. Büyük bir şirketde çiçekçi olarak çalışıyor. Gitdiyi her yerde belaya bulaştıyı için ona  "Bay Şanssız" ismi takılmıştır. Şirketde Bay Şanssıza bulaşan her kesin de başına talihsiz şeyler gelmesi ile ilgili söylentiler vardır.

Yoo Ji Na ise Bay Şansızın aksine başı dara düştükde yalan söyleyen bir kız. Ve tüm karakteri ile Yoon Tae Woon'nun tam tersi.  Bir gün şirkete mülakata gelir ve  Bay Şanssız ile karşılaşır. Ama karşılaşma o kadar da hoş olmaz. Yoo Tae Woo  yanlışlıkla kızın ayakkabısına gübre döker. Ve tabiki kız sinirlenir. Ama aksilik bununla da bitmez.... Çünki o Bay Şansız ile karşılaşmıştır:)
  


Dizi baştan sona kadar klişelerden ibaret:
1. Oğlanın sarhoş kızı sırtında taşıması(panda olduğuna bakmıyın içindeki Bay Şansız:D )


2. Kıza ayakkabı giydirmesi-bu sefer bir az farklı ama:)

3. Gelen arabanın(motosikletin)  önüne atlayıp kızı son anda kurtarması:

4. Oğlanla kız tesadüfen küçükken tanışdıklarını öğrenirler.

5 En büyük klişelerden biri... aşk üçbucağı tabiki. Dörtbucağı da diye biliriz

Peki klişeler bununla biter mi? Tabiki bitmez. Benim gibi sizde klişe seviyorsanız diğerlerinde izleyip görürsünüz;) söyleyip tadını kaçırmayım şimdi. 

DİKKAT SPOİ OLABİLİR. Dizi boyunca cidden kız beni sinir etdi. Son bölümlere kadar 2 erkek ile de git-gel arasındaydı. Bazen "seç artık birini" deye bağırmak istedim. İkisin de birden idare ediyordu ya. Ama her klişe dizide olduğu gibi burda da ikinci erkek sendromu vardı. Ve tabiki birincini seçdi. Böyle olacığını zaten biliyordum. Kore dizilerinin standart klişesi. Diğer oğlanın ismini bilmiyorum. Ama bana yabancı gelmedi. Hangi dizide olduğun ne kadar düşünsemde malesef hatırlıyamadım:(( 


Dizinin tek farklı tarafı bu sefer kzın değil, oğlanın saf-salak olmasıydı. Alışdığımız kore dizilerinde hep kızlar masum, saf olur. Ve hiç sevgilisi olmaz. İlk öpücüğünü sevdiği için korur:) Fakir  ama gururlu kız modu. Erkekler ise zengin ve Cool olur:)  Ama bu defa öyle değil.  Yoo Ji Na aklı başında,  kendi ayakları üzerinde durmağı başaran bir kız.



 "Sen benim ilk öpücümü çaldın" gibi sorunlarda yok. 

 Yoon Tae Woon ise saf, hiç sevgilisi olmamış, hiç bir kızla öpüşmemiş nadir görünen erkeklerden:D

 Hatta ilk öpücüğünü Yoo Ji Na ile yapar. 
Do Min Joon dizide olmasa bile ruhu hep bizimle arkadaşlar:))) (Yoon Tae Woon utandığı için yanakları kızarmıştır. Arkadaşı o yüzden öyle söylüyor) 
                   

No Min Woo'nu hep sinirli, kızları arkasınca koşturan cool rollerde gördüğüm için burda bana bir az garip geldi. Böyle bir karakteri canlandıra bileceği hiç aklıma gelmezdi doğrusu. Oyunculuğun konuşturdu resmen. Ama yakıştı. Kendisini tanımasam hep böyle saf olduğun düşünecem valla:D 

Son bölümler bir az normal oldu sanki.



Çiçekçinin repliği çiçeklerle ilgili olmalı tabiki;)

Ama en çok Sevdiğim replikler bunlar:


Dizide Yoo Ji Na'nın arkadaşı. Bu kızla "Bride of Century" dizisinde de yakın arkadaştılar.
                          


 Bu da Yoon Tae woon'nun arkadaşı. Arkadaşımın sevgilisinin arkadaşı sevgilim olsun diyerekten yukarıda gördüğünüz kızla aşağı resimde gördüğünüz oğlan sevgili olur. Kutlarım:))
   




Dizi hakkında bu kadar. Klişe severler için güzel dizi. Yok ben klişe sevmiyorum diyorsanız o zaman izlemenizi tavsiye etmem. Ama yinede No Min Woo'nun şirinliği için izleyin bence:D 

Yeni yazılarda görüşmek üzere hoşçakalın:)

















0 yorum:

 

kiki riki Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review