15 Nisan 2015 Çarşamba

COFFEE PRINCE-KAHVE PRENSİ

Gönderen Unknown zaman: 11:26

                                           
Bu dizi hakkinda bir cok bloglarda yazi var. Bence izlemeyende çok az kişi kalmiştir. Ama ben yinede yazayim dedim. Dizinin isminden de görüldüğü gibi konusu kahve dükkani ve orada olan diğer kişilerin hayatla
ri hakkinda. İlk önce karakterleri taniyalim:
   
Go Eun Chan (Yoon Eun Hye)

Resimde gördüğünüz dizinin yildizi. Hayat şartlarina göre erkek kılığına girmek zorunda kalir. Kendisinin 24 yaşı olmasina rağmen ailesinin resi olan biridir. Dul annesine ve kendisinden küçük kiz kardeşine bakıyor. Gece-gündüz demeden çalişiyor. Bir tesadüf sonrasi yolu Choi Han Kyul ile kesişir Ve o günden Go Eun Chan'nin hayati farkli şekilde değişiyor.
Choi Han Kyul (Gong Yoo)

Han Kyul çoğu kore dizisinde olduğu gibi zengin, hic bir işi-gücü olmayan, ailesinin hesabina yaşıyan biri. Kahve dükkani açtikdan sonra kendi yolunu bulmuş olur. Go Eun Chan'la tanişmayana kadar kuzeninin sevgilisine aşıktır. 
Choi Han Sung (Lee Sun Gyun)

Resimde görünen beyefendi Choi Han Kyul'un kuzeni olur. Lee Sun Gyun'nu zaten "Pasta" dizisinden taniyoruz. Kendisi dizide ağirbaşli, centilmen, bir karakter canlanlandiriyor. Yani choi han'ın tam tersi gibi:) Dizide Han Yoo Joo ile sevgili. Bir ara ayrilmişdilar. Ama sonra yeniden düzeldi aralari
Han Yoo Joo (Chae Jung Ahn)

Choi han'la sevgili. Geçmişde ayrilip başka biri ile gitmişdi. Sonra pişman olup geri döndü. Ve tekrar birleşdiler. Choi Han'la da yakin arkadaş. 

Jin Ha Rim (Kim Dong wook)

Choi Han ile arkadaş. Coffee prince açilmaya başladiği günden orada çalışıyor. Cok sakin, neşeli, arkadaş canlisi biri. Ben cok sevdim valla bunu. SÜPER!!!:)

No Sun Ki (Kim Jae wook)

No sun Japon-kore karışımı:) annesi koreli. Japonyadan dönmesinin sebepi vardir tabiki. Ama söylemiyecem.:) Kendiniz bakıp öğrenin. Bir az agressif gibi görünsede aslında cok iyi biridir

Hwang Min Yeop( Lee Eon)

Hwang Min Coffe Prince de çalişanlardan biri. Go Eun'un kiz kardeşine aşik. Önceleri onu erkek bilip kizin sevgilisi sanmişdi. Sonrada kiz olduğunu öğrenende ablasi gibi Go Eun Chani korumağa calişdi. Lee Eon 2008 yilinda ne yazik ki, vefat etdi. Motosiket kazasinda hMendeayatdan ayrildi. O yüzden dizide benim için onun yeri ayri. Allah rahmet eylesin:(

Dizinin konusu:  evet şimdi geldik konuya. Kisa yazmağa calişicam. ( ne kadar olursa artik:) 
Go Eun Chan cok zorluklarla yaşamağa çalişan bir kiz. Ailesinin tüm yükü onun üzerinde. Bir gün tesadüf eseri Choi Han Kyul ile karşilaşir. İlk önceleri anlaşa bilmeselerde sonradan Choi Han ona bir teklif sunar. Ailesi choi Hani zorla evlendirmeye calişordur. O da evlenmek istemediği için Go Eun Chan'a evlilik görüşmelerinde sahte sevgili olmayi teklif eder. Tabii onun erkek olduyunu zanediyordur. 
Ve böylece başlar her şey. Daha sonra Choi Han'a babaannesi Coffe Prince isimli dükkani verer ve eger burada geliri 3-e katlaya bilirse Amerikaya gitmesine izin vereceyini söyler. O yüzden Choi Han kahve dükanini işletmeye başlar. Ve Kahve dükani kendisinde sevgileri, aşklari, arkadaşliklari birleşdirir. 
Cok spoiler vermemeye çalişdim. cok güzel dizi. İzlemeyende zaten az kişi var. Dizide hem arkadaşlik hem aşk cok iyi anlatilmiş. Go Eun Chan'nın erkek gibi görünmesi, choi han'la aralarindaki iletişim, arkadaşlikları hepsi hepsiiiiii cok iyiydi:) Hele choi han'in onu erkek sanip aşik olmasi, bu yüzden doktara bile gitmesi dizinin en güzel sahnelerinden idi. Yazik yaaa.. Acidim valla ben bu oğlana.:(( iyiki her şey mutlu sonla bitti. 
Sonda bir iki resim paylaşmak istiyorum. 



Choi Han Kyul'un babaannesi







Bu kadar. Yeni dizilerde görüşmek üzere hoşçakalin:)


Daha fazla resim ve replik için tık

 

kiki riki Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review