26 Nisan 2015 Pazar

MY GIRLFRIEND IS A GUMIHO-tilkinin aşkı

Gönderen Unknown zaman: 07:35
                        

Nedensiz bir sebep yüzünden yarida bıraktığım ama sonra pişman olup yeniden izlemeye başladığım MY GİRLFRİEND İS A GUMİHO.
Nereden başlasam şimdi bilemedim. Ha buldum. Gumiho'dan başlıyıcam. Şimdi konu şöyle. Gumiho(Shin Min-A) 500 yıldır ki tapınağa hapis edilmiş dokuz kuyruklu tilki. Ama  Gumiho'nun tilkiye benzerliği bir tek kuyruğu. Tilkiden farklı olarak çoğunu kıskandıracak kadar güzel yüze sahip.
Geçmişde Gumihonun insan ciğeri yediyiği söylentisi yayılmıştır. O yüzden insanlar ondan korkar.
Gumiho büyükanne Sam Shin tarafından cezalandırılarak resme hapis edilir. ve oradan çıka bilmesi için resme dokuz tane kuyruk çizmek lazım. Kuyruğu da kim çizicek-tabiki dizinin şapşal oğlu Cha Tae Woong
                                               ve bahsettiğim resim işte bu

Cha Tae Woong( Lee Seung Ki)  anne babasını kaybetmişdir. Büyükbabasi ve halasi ile yaşıyor. O yüzden şımarık büyütülmüş. Yani anlayacanız bir eli yağda bir balda:) El bebek gül bebek misali. (Ne çok söylendim be) her neyse gelelim konumuza. Tae Woong  bir gün büyükbabasından kaçarken tapınağa geler. Eee tabi Gumiho'ya da bu lazım. Başlar Tae Woong'u korkutmaya. Garibim korkudan az kalsın ölecekti. Gumiho resme kuyruk çizmesini ister. O da kuyruğu çizer ve GUMİHO SERBEST BIRAKILIR . Böylece hikaye başlar. 
Tae Woong ilk önce onu hayalet sanar. Gumiho olduğunu öyrendiğinde kaçmaya çalışır. Bir Gumihodan nereye kaça bilirse artik:) Ama düşüp yaralanir. Gumiho da içinde olduğu boncuğu ona verir. Ve böylece Tae woong sağ kalir. Boncuk içinde olduğu sürece ona hiç bir şey olmuyor. 
Dizinin ilk bölümleri cok komikdi. Tae Woong isim bile bulur ona. Gumiho yerine Mi Ho ismini verir. Mi Ho'nun sürekli ET ET ET ET ET istemesi, her şeyi inek renginde görmesi bile bir yere kadardi. 
      

Birde hoi-hoi muhabbeti vardi.

Çünki dizini sonlarına doğru drama bağladılar. Ağlamakdan gözlerim şişti ya.  Yeni izleyenlere uyari: Sizde benim gibi sulu gözseniz dizin son bölümlerinde ağlamaya hazırlıklı olun. 
Dizede uyuz olduğum kişilerde vardı. Bunlardan en ilki Eun Hye İn (Park Soo Jin) Valla elimde olsa kendisini bir kaşık suda boğardım. Qıcık..!!! İsmini yazdığımda bu kadar sinirlendimse diziye nasil bakmışım siz anlayın artık. Kendisi Cha Tae Woong'un ilk aşkı olur.  İkilini ayirmağa ayırmağa çok çalışdı. Yapmadiği bir şey kalmadiği. Ama tabiki başaramadi:)
İkinci qicik olduğuç şahs ise Park Dong Joo(No Min Woo)-du. Ama sonlara doğru ters köşe yapti birden-bire iyilik meleğine dönüştü. O yüzden cok kötülemeyecem:) Park Dong Joo yari insan yari gumiho. Mi Ho'nu öldürmek istede sonradan bazi şeyler öğrenir (ne olduğun söylemeyeceğim. Kendiniz bakıp görün) ve onu korumağa başlar.
Dizide en çok sevdiğim 2 karakter daha var. Onlardan yazmazsam ayıp olur Valla:) 

Resimde gördüğünüz kadin Tae Woong'un halası. Evde kalmiş da deye biliriz. kimseyle evlenmemiş, beyaz atli prensini bekliyor:))) Sonra Aksiyon okulunun patronu Bang Doo Hong ile karşılaşır. Ama tüm karşılaşmalar utanç verici olur. Her dizide olduğu gibi ilişkileri mutlu sonla biter


Dizi hakkinda bu kadar. Daha fazla replik icin tık. Yeni yazılarda buLuşmak üzere hoşçakalın.




0 yorum:

 

kiki riki Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review