1 Haziran 2015 Pazartesi

Falling for innocence konusu

Gönderen Unknown zaman: 08:06


Falling for innocence konusundan önce oyuncuları için izlenecek bir dizi. İlk önce karakterleri tanıyalım.

                  Jung Kyung Ho(Kang Min Ho)
Min ho  geçmişte  yaşadıklarından dolayı soğuk, kaba bir adama dönüşmüştür.
 Babası büyük bir şirketin sahibidir ve o öldükten sonra amcası da bundan istifade ederek şirketi ele geçirdi. Annesi de tüm olanlara dayanamayarak intihar etdi. O yüzden Min Ho büyüdükce insanları umursamayan, hiç bir şeye inanmayan, sadece para ve amcasından şirketi almak uğruna yaşıyan biri olmuştur. Kalp nakli ameliyatı geçirdikden sonra ise kişiliyi tamamen değişir.


                Kim So Yeon (Kim Soon Jung)
Soon Jung Min Ho'nun amcasının şirketinde sekreter olarak çalışıyor. Ve işinde oldukca ciddiyeti seven biri. Min Ho amcasıyla toplantıya geldiğinde Kim Soong ile karşılaşır. Ama ilk karşılaşmaları çokta iyi olmuyor. Kim Soon randevu olmadığı için onu içeri almak istemez. Ve küçük bir tartışma yaşanır:)
                   
Soon Jung  Dong Wook isimli dedektivle nişanlı. Ancak Dong Wook bir davayı araştırırken öldürülür ve onun kalbi Min Ho'ya nakil olunur.
  

           Yoon Hyeon Min (Joon Hee)
 Soong Jung ile 20 yıllık arkadaşlıkları var ve aynı yerde çalışıyorlar. Soong Jung'a göstermese de gizliden-gizliye ona aşık. Dong wook öldükden sonra bir şansı olması için çabalar. Ama tamamen istenmiyen adama dönüşür (kötü olur yani:D)


            Lee Si Eon (kısaca Tinker Bell ^_^)
Dizide ismi neydi unutduğumdam kısaca Tinker Bell yazacam. Kendisi Min Ho'nun sekreteri olur. Ama bence sekreterden daha çok arkadaş gibiler:) 


                Eun Ji Jo ( kısaca wendy ^_^)
Bu kızın da dizideki ismin bilmiyorum malesef. Ama dizi boyunca Min ho hep Wendy diye seslendi. O yüzden bende Wendy yazacam. Wendy Dong Wook'un iş arkadaşı. Dong Wook öldükten sonra onun katilini bulmak için araştırma aparır.


Karakterler hakkında bu kadar. Kısa da olsa konuyu anlamışsınızdır umarım. Konu soğuk kişilikli Min Ho'nun kalp nakli ameliyatı keçirtdikden sonra tamamen değişmesinden ibaret. Nakil olunan kalp ise Kim Soon Jung'un nişanlisı Dong wook'a ait. O yüzden Min Ho da sekretere karşı farklı şeyler hissetmeye başlar ve onun sayesinde buz kesilmiş kalbi yumşalır.

Şimdi bir az repliklerle konuşalım. Doktor hayatında hiç aşık olmamış Min Ho'ya aşkı şöyle tarif ediyir...

Ve Min Ho da aşık olduğunu anlayınca kendinin mi yoksa Dong Wook'un mu Soon Jung'a aşık olduğunu anlamıyor:D (aşk üçgeni dedikde Doon Wook'un kalbine işaret ediyor)

Min Ho'nun babası olur kendisi. 

Dünyada olan  tüm anne-babaların fikri:
    

Min Ho kıza neden aşık olduğunu bilmiyor. Kendine bahaneler üretiyor garibim:)))))

Yuhh bir de dövseydin be:D Sinirin geçerdi belki:)

Tamam ya bu kadar da odun deyil Min Ho. Ara-sıra romantik de oluna biliniyormuş:)


Bencede bir azcık benzerlik var. Acaba Jeong Young Hwa da büyüyünce böyle mi gözükecek ;D
 

Min Ho'nun Yoon Hee'ye verdiği en güzel cevap

Dizinin en komik sahneleri Min Ho'nun kızı elde etmek için yapdıkları idi. Sen önce kıza SEVİMSİZLİK YUMAĞİ de sonra da böyle kal işte:)


 Seni çakal seni:D


Doğru söylüyor valla. Korede  kızlar nedense sonda kaba erkekleri seçiyor:)


En sevdiğim replik bu. Min ho resim de gördüyünüz arakadaşlara kadınların ne istediklerin sormuş ve onlarda şöyle güzel-güzel anlatmışlar ki:


Tinker Bell ve Wendy ( ne kadar da saf çoçukmuş ya görememişiz biz:D) Neyse ki, sonda evlendiler her şey mutlu sona bağlandı:)



  Dizi çok güzeldi. Ne kadar övsem az bence. Replikleri, oyuncuları, konusu-hepsi iyi işlenmişdi. En sevdiğim yönü ise aşk üçbucağının olmamasıydı. Kızın ikinci erkeye umut verib sonra birincini seçmesi gibi vakalar da yoktu. O yüzden hoşuma gitdi. Bana soracak olursanız izlemenizi tavsiye ederim. Ve sonda yazımı bu replikle bitirmek istiyorum.

Yeni yazılarda görüşmek üzere hoşçakalın:)

0 yorum:

 

kiki riki Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review